Gethersvej 8, 8900 Randers C

Murermestervilla i attraktivt område

Med kort gåafstand til både Randers Midtby, skoler, indkøb, daginstitutioner og masser af hyggelige parker, udbydes hermed totalrenoveret murermestervilla med ugeneret gårdhave.

Denne klassiske murermestervilla er opført i 1898 og er moderniseret med respekt for den oprindelige stil gennem 5 år. Villaen har en god planløsning og fremstår dejligt lys, med betongulv og sprossede vinduespartier på stueetage og førstesal.

Indretning.: Fra entréen i stueetagen, er der indgang til et badeværelse med væghængt toilet og bruser, samt vaskesøjle. Rummet åbner desuden op mod køkken-alrummet hvor det elegante køkken har masser af bord- og opbevaringsplads bag sorte fyldningsfronter og alt i hårde hvidevarer. I stuen er der masser af plads til hyggeligt sofaarrangement og rummet åbner desuden op mod køkken-alrummet.  I alrummet er der plads til et spisebord, samt udgang til en dejlig gårdhave, hvor man kan sidde ugeneret og nyde roen. Følger man den smukke svungne trappe fra stuen op til førstesalen, mødes man af endnu en lys etage med stort soveværelse med påklædningsafsnit samt 2 gode værelser, hvor der tilmed er charmerende fritlagte bjælker. Her er desuden stort badeværelse med bruseniché.

Slutteligt har boligen også garage samt udhus med flere disponible rum med mange anvendelsesmuligheder samt et stort, skønt udeområde med træterrasse og et fliseområde med overdækning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale