Frueløkke 23, 6200 Aabenraa

Velindrettet familievenlig villa i roligt kvarter

Ejendommen er en pæn og velholdt etplansvilla fra 1985, der rummer 120 kvm bolig samt udestue på 24 kvm.

Boligen ligger i roligt kvarter med et minimum af bilkørsel med et miljø af et godt naboskab blandt beboerne på vejen. Fra ejendommen er der ikke langt til indkøb herunder Rema 1000, og der er kun fire minutter på cykel til skole, der ligger ved siden af den lokale fodboldklub og byens børnehus.

Boligen er indrettet med en rummelig entré og adgang til badeværelse med kar samt bruseniché og fremstår moderne med skabsplads og gulvvarme. I det lyse køkken/alrum er der pænt med opbevarings- og arbejdsplads, herfra er der desuden adgang til husets udestue med skønt lysindfald. Opholdsstue er stor og rummelig med hyggelig brændeovn, dejlige store vinduespartier og udgang til havens sydvendte udestue samt terrasse. Centralt er her desuden spisestue med pænt parketgulv og trælofter overalt ligesom resten af boligen.   Her er desuden også 2 gode børneværelser med skabe samt voksen soveværelse med skabe samt adgang til badeværelse. Dertil bryggers med grovkøkken samt plads til at installere vaskefaciliteter og en ekstra fryser ved behov.

Haven er ganske ugeneret med terrasse, smukke bede og plæne med træer, beplantninger og plads til ungernes leg. Ydermere byder udearealerne på en bred indkørsel, som ender i carport med integreret redskabsskur, der er fuldisoleret. Der er loft i hele carportens længde med gode muligheder for opbevaring. Dertil byder haven på endnu et skur til haveredskaber.  

Kontakt os blot for en fremvisning af denne fine ejendom.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale