Sortering
 • Pris
 • Boligareal
 • Nyeste
Grid
List

INDFLYTNINGSKLAR VILLA!

Akacievej 10, 8930 Randers NØ

Boligareal:
154 m2
Grundareal:
800 m2
Byggeår:
1965
Antal rum:
7
Hermed udbydes velindrettet villa i Østbyen med kort afstand til skole, indkøb, sportsfaciliteter samt børnehave mv.. Indretning: Entré medklinker, rummelig stue med pejs og udgang til lukket have, nyt INVITA-køkken åbent til spisestue, 5 soveværelser, 2 nyere badeværelser med bruseniché og bryggers. Her er trægulve samt gipslofter overalt.
kr. 1.650.000
SOLGT

Villa Solgt

Kronborgvej 29, 8970 Havndal

Indflytningsklar villa med rummelig stue med brændeovn, nyt badeværelse samt 3 gode værelser.
 

Beboelsesejendom samt erhverv

Højsletvej 81, 8930 Randers NØ

Boligareal:
152 m2
Grundareal:
1.933 m2
Byggeår:
1934
Antal rum:
10
Beboelsesejendom samt bygning til kontor, handel m.v., tæt til Randers! Ejendommen, der består af et fritliggende enfamiliehus i to plan samt garage/bygning til kontor, handel m.v., er beliggende på en 1.933 m² stor grund, tæt til Randers. Ejendommen er opført i 1934 og væsentlig ombygget i 2004/2008. Hovedbygningen har et samlet boligareal på 154 og er opført i teglsten samt tegltag.
kr. 3.250.000
SOLGT

Villa Solgt

Frederiksbergvej 8A, 8940 Randers SV

Villa i attraktivt område i Vorup SOLGT - God 1-plans begyndervilla i børnevenligt område, tæt på centrum. Ejendommen fremtræder velholdt med mulighed for at sætte sit eget præg. Villaen er perfekt beliggende tæt til centrum, grønne områder, skole, indkøb m.v.. Her er desuden kort afstand til E45.
 
SOLGT

Rækkehus Solgt

Kjeldtoften 2, 8870 Langå

Rækkehus til hurtig overtagelse SOLGT - Velindrettet enderækkehus med mindre have og egen p-plads Boligen er beliggende i Stevnstrup hvor der skole, integreret daginstitution, Brugsen, skøn natur ved Fladbro skov samt kort afstand til E45. Ejendommen er en del af en god grundejerforening på 12 enheder. Her er en hyggelig lille have med terrasse og integreret redskabsrum.
 
SOLGT

Villa Solgt

Kælkebakken 12, 8870 Langå

Arkitektegnet villa med mange gode løsninger Stevnstrup er et populært område hvor der er kort afstand til skolen, Munkholmhallen, E45, indkøb, rideskole samt børnehave. Ejendommen er opført i mørk teglsten, betontag, træ/aluvinduer samt integreret vognly på 39 kvm. og 18 kvm. isoleret redskabsrum. Indretning.
 

Stor herskabelig lejlighed

Steen Blichers Gade 21B, st. th, 8900 Randers C

Boligareal:
104 m2
Byggeår:
1913
Antal rum:
5
Stor herskabelig lejlighed, tæt til centrum, indkøb, skole, Værket, grønne områder m.v.. Lejligheden er beliggende i markant flot rødstensejendom med nyere tag, porttelefon og skøn gårdhave. Lejligheden er totalrenoveret i 2002 og er på 104 kvm, som er fordelt således.: Skønt køkken/alrum med Invita-køkken og alt i hårde hvidevarer.
kr. 1.725.000
SOLGT

Villa Solgt

Klostervej 3C, 8960 Randers SØ

Totalrenoveret familievilla i naturskønt område SOLGT - Indflytningsklar villa i yderst attraktivt område i Assentoft. Ejendommen er totalrenoveret og er tæt til skole, indkøb, natur samt E45. Her er gode løsninger og materialer overalt. Indretning.
 
SOLGT

Landejendom Solgt

Tværmarksvej 29, 9500 Hobro

Landejendom med værksted, og udstillingshal evt. til lettere produktion Landejendom med værksted og udstillingshal evt. til lettere produktion og med mulighed for heste eller andet dyrehold. Stuehuset er på 251 kvm. og indeholder 5 soveværelser, stue samt vinterstue.
 
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Pontoppidansgade 11, 4. th, 8900 Randers C

Byens flotteste kvarterer og med gåafstand til Randers centrum, banegården, rutebilsstation og parkområde. Her en klassisk ejendom fra 1935 med nyere vinduer, nyere tag/loft/altaner, nyere elinstallationer og flot opgang med lyst terrazzogulv. Her er flotte stuklofter, plankegulve, karnapstue og franske døre, alt sammen nænsomt bevaret i den gamle stil og med flot finish.
 

UDSIGTSGRUND!

Kælkebakken 31, Stevnstrup, 8870 Langå

Grundareal:
900 m2
BYG EVT. DETTE DRØMMEHUS MED UDSIGT PÅ GRUNDEN.! Arkitekttegnet villa med mange gode løsninger. Indretning.: Entre med granitgulv, soveværelse med eget bad, bryggers. 3 værelser, badeværelse, INVITA-køkken med alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse med opholdsstue. Ejendommen opføres i valgfrit teglsten, træ/aluvinduer samt garage. Prisen er incl. : Tilslutning til el kr. 15.
kr. 925.000
SOLGT

Villa Solgt

Nørre Alle 23, 8930 Randers NØ

Murermestervilla med super beliggenhed i attraktivt område i Randers Ejendommen er beliggende centralt til Randers midtby, indkøb, Tradium, Statsskolen, børnepasningsmuligheder, parker, motorvej E45 m.v.. Huset er opført som murermestervilla med tegltag, nyere vinduer og i 1997 er der opført tilbygning indeholdende stue i gode materialer Boligen indeholder.: Entré med opr. trappe til 1.
 
SOLGT

Landejendom Solgt

Tingvejen 33, 8883 Gjern

Charmerende nedlagt landbrug Idyllisk og charmerende nedlagt landejendom udbydes hermed til salg. Ejendommen er beliggende tæt til Silkeborg og Århus i smukke landlige omgivelser i fred og ro! Ejendommen er løbende blevet renoveret såvel ude som inde. Her får du et stemningsfyldt og velindrettet stuehus på 205 kvm. bolig samt 3 gode udbygninger på i alt 417 kvm..
 
SOLGT

Villa Solgt

Tusindfryddalen 9, 8930 Randers NØ

Familievenlig bolig i lukket vejsystem.
 
SOLGT

Rækkehus Solgt

Bækkelundsvej 1B, 8930 Randers NØ

Indflytningsklar rækkehus i populært område!
 
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Engboulevarden 23, 1. tv, 8960 Randers SØ

Indretningsvenlig lejlighed i attraktivt område Her er tæt til alt på Kristrup Torv med indkøb, apotek, kiosk, bager, pizzeria m.v.. Ejendommen har fået renoveret facaden i vedligeholdelsesfrie materialer og her er gode fællesfaciliteter såsom vaskeri, cykelkælder og parkeringsforhold.
 
SOLGT

Villa Solgt

Møllevangsvej 67, 8940 Randers SV

Blandet beboelse, kontor- og forretningsejendom Ejendommen er beliggende tæt til Randers Storcenter, E45 samt skole/børnehave m.v.. og er indrettet som følgende.: Boligdelen.: Her er samlet 200 kvm. beboelse hvoraf 120 kvm. er på 1. sal med 5 soverum og badeværelse med brusekabine. Der er termovinduer og velux i tagetagen, delvist trægulve og trælofter.
 
SOLGT

Villa Solgt

Frejasvej 52, 8920 Randers NV

SOLGT! Ejendommen er centralt beliggende i Randers og tæt til skoler, indkøbs- og børnepasningsmuligheder, parker, motorvej E45 m.v.. Boligen indeholder.: Entré med trappe til 1. salen, gæste toilet/bad og nedgang til fuld kælder på 88 kvm.. Her er 2 store stuer med plankegulv, udgang til terrasse samt soveværelse.
 
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Ægirsvej 31, 3. th, 8920 Randers NV

Renoveret ejerlejlighed med den helt rigtige placering! Fra stuen er der en fantastisk udsigt og der er nem til E45, indkøb, skoler m.v.. I komplekset er der vaskeri, cykelrum, eget pulterrum, masser af P-plads, grønt fælles areal med legeplads. Boligen indeholder: Entré med god plads, nyere flot køkken med spiseplads.
 
SOLGT

Villa Solgt

Trejgaardsvej 17, 8870 Langå

Arkitektegnet villa med mange gode løsninger SOLGT - KONTAKT OS FOR DRØMMEBOLIGEN! Stevnstrup er et populært område hvor der er kort afstand til skolen, Munkholmhallen, indkøb, rideskole, E45 samt børnehave. Ejendommen opføres i valgfrit teglsten, betontegltag, træ/aluvinduer samt integreret vognly på 48 kvm.. Indretning.
 
SOLGT

Villa Solgt

Opaldalen 12, 8930 Randers NØ

Ejendommen er beliggende i Dronningborg som er et meget populært bolig område i Randers med kort afstand til skole, indkøb, sportsfaciliteter samt børnehave mv.. - Mulighed for hurtig overtagelse! Villaen er arkitekttegnet med tilhørende carport, redskabsrum og herregårdssten overalt i indkørslen samt rundt omkring huset. Haven er nem, regulær og med lækkert overdækket terrasse.
 
SOLGT

Villa Solgt

Asavænget 43, 8920 Randers NV

Ejendommen er centralt beliggende i Randers og tæt til skoler, indkøbs- og børnepasningsmuligheder, parker, motorvej E45 m.v.. Boligen er totalrenoveret og indeholder.: Entré med garderobeplads og fordelergang. Stue med trægulv, brændeovn samt udgang til udestue. Nyt køkken med alt i hårde hvidevarer og sort granit-bordplade. 3 gode soveværelser med gipslofter samt trægulve overalt.
 
SOLGT

Villa Solgt

Erslevvej 33, 8370 Hadsten

FLOT RØSTENSEJENDOM MED MULIGHED FOR ERHVERV, TÆT TIL ALT I udkanten af Randers udbydes denne flotte ejendom, hvor der er muligheden for at drive virksomheden hjemmefra. Ejendommen er opdelt således værkstedet er tilbagetrukket på grunden i meget ugenerte omgivelser og kan indrettes til autoværksted, liberalt erhverv og lign..
 
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Sjællandsgade 11, 1. tv, 8900 Randers C

Super flot ejerlejlighed med gå afstand til Randers centrum, banegården, rutebilstation og parkområde. Lejligheden fremtræder totalrenoveret med flot finish overalt og indeholder: Her er central entré med plankegulv, totalrenoveret køkken med højglanslåger samt alt i hvidevarer incl. vaskemaskine. Badeværelset er flot med bruseniché samt lyse klinker/fliser.
 
SOLGT

Fritidsbolig Solgt

Øerkrogvejen 2 252, 8400 Ebeltoft

Type A-hus Boligen er i to plan og indeholder entré, stue med udgang til solrig terrasse, placeret ud til havnebassin, åbent køkken samt et praktisk badeværelse. 1. sal indeholder hems samt to soveværelser. Ejendommen er renoveret udvendigt i 2005 med ny facadebeklædning og Velfac vinduer.
 
SOLGT

Villa Solgt

H.C. Andersens Vej 45, 8920 Randers NV

Ejendommen er beliggende i Over Hornbæk som er et meget populært bolig område i Randers med kort afstand til skole, indkøb, sportsfaciliteter samt børnehave mv.. Villaen er med carport på 21 kvm. og belægningssten overalt i indkørslen samt rundt omkring huset. Haven er nem, regulær og terrasse med udsigt. Indretning.: Entre med klinkegulv og skabsplads.
 
SOLGT

Villa Solgt

Erslevvej 13, 8370 Hadsten

HÅNDVÆRKERTILBUD, TÆT TIL ALT I udkanten af Randers udbydes denne ældre ejendom, hvor der er skal påregnes istandsættelse/renovering. Ejendommen er med 170 kvm. bolig, 35 kvm. kælder samt udhus på 28 kvm.. Boligen indeholder: Entré, stue, toilet med bruser, køkken med trappe til 1. salen,hvor der er 2 soveværelser.
 
SOLGT

Villa Solgt

Rådmands Boulevard 32, 8900 Randers C

Ejendommen er centralt beliggende i Randers og tæt til skoler, indkøbs- og børnepasningsmuligheder m.v.. Bygningen er opført i 1938 med et bebygget areal af 128 m² samt kælder på 55 m² og om-/tilbygget i 1979. Til ejendommen hører videre en muret garage/udhus, ejendommen er opført i røde mursten og med fladt tag. Boligen indeholder.
 
SOLGT

Villa Solgt

Vester Boulevard 27, 8920 Randers NV

Indflytningsklar villa i et meget populært bolig område i Randers NV Ejendommen ligger med kort afstand til skole, børnehave, indkøb, sportsfaciliteter, samt natur skønne parker. Villaen har integreret carport med redskabsrum, samt belægningssten overalt i indkørslen samt rundt omkring huset. Haven er nem, regulær og med lækkert UDSIGTS terrasse. Indretning.
 
SOLGT

Villa Solgt

Rougsøvej 130, 8950 Ørsted

Ejendommen er centralt beliggende i Ørsted Bygningen er opført i 1900 med et bebygget areal på 75 kvm. og om-/tilbygget i 1952. Erhversdelen er udlejet til pizzeria medens lejligheden på 1. sal er ledig for køber, som indeholder 2 gode værelser, stue samt pænt bad og køkken.
 
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Flintebjerg Alle 9, st. tv, 8900 Randers C

Totalrenoveret ejerlejlighed med gåafstand til Randers centrum, banegården, rutebilsstation og parkområde. Her en klassisk ejendom med nyere vinduer, nyere tag, nyere elinstallationer og flot opgang. Her er flotte stuklofter, plankegulve, alt sammen nænsomt bevaret i den gamle stil og med flot finish.
 
SOLGT

Villa Solgt

Nørrebrogade 85, 8930 Randers NØ

Charmerende villa i populært bolig område i Nordbyen! Ejendommen ligger med kort afstand til skole, børnehave, indkøb, sportsfaciliteter m.v. Villaen har dobbelt garage med nyere tagpap samt større udhus til værksted/gildesal. Haven er nem, regulær og med lækkert UDSIGTS terrasse. Indretning.: Entre med skab og trappe til kælder/1. salen.
 
SOLGT

Villa Solgt

Gurrevej 8, 8940 Randers SV

Familievenligtvilla i attraktivt område i Vorup Familievenligt villa i hjertet af Vorup med udsigt til City og Gudenåen. Ejendommen udbydes til salg med en fin tilstandsrapport og er indflytningsklar. Her er en fin have med masser af terrasser samt god garage med plads til opbevaring. Boligen er indrettet med entré, 2 gode soveværelser, badeværelse med bruseniche samt gulvvarme.
 
SOLGT

Villa Solgt

Chr. Winthers Vej 18, 8920 Randers NV

Ejendommen er beliggende i Neder Hornbæk som er et meget populært bolig område i Randers med kort afstand til motorvej, skole, indkøb, sportsfaciliteter samt børnehave mv.. Byhuset er totalrenoveret, haven er nem, regulær og med solrig terrasse med udsigt. Indretning.: Entre med trægulv og skabsplads. Rummelig stue, nyt stort køkken fra 2010 åbent til spisestue.
 

Stue ejerlejlighed med egen indgang og terrasse

Løvenholmvej 6E, 8930 Randers NØ

Boligareal:
44 m2
Grundareal:
44 m2
Byggeår:
1975
Antal rum:
2
Renoveret ejerlejlighed med egen solrig terrasse. Lejligheden indeholder: Entre, nyt køkken med lyse elementer, soveafdeling og nyere badeværelse med lyse klinker og fliser. Stor lys stue med udgang til solrig terrasse der er ny anlagt med herregårdssten. Der er ligeledes nyt hegn i trykimprægneret træ. Boligen er udlejet.
kr. 675.000
SOLGT

Anden ejendomstype Solgt

Mariagervej 44A, 8900 Randers C

Udlejningsejendom som har gennemgået en større renovering med 2 butikker samt 6 lejligheder, tæt til alt! Her en god lejlighed på 1. salen som evt. kan benyttes af køber ligesom sælger er interesseret i at forblive som lejer. På 2. salen er der mulighed for at indrette en god 3-4 værelses lejlighed med mulighed. Butikkerne i stueplan er udlejet til hudplejeklinik samt cateringfirma.
 
SOLGT

Villa Solgt

Mimose Alle 1, 8920 Randers NV

Hermed udbydes velindrettet villa i Over Hornbæk med kort afstand til skole, indkøb, sportsfaciliteter samt børnehave mv.. UDSIGTSVILLA med carport fra 2004 og herregårdssten overalt i indkørslen samt rundt omkring huset. Haven er med udsigt, regulær og flere terrasser med solkroge. Indretning.
 
SOLGT

Villa Solgt

Idasminde 20, 8960 Randers SØ

Hermed udbydes velindrettet enderækkehus i Romalt med kort afstand til indkøb, sportsfaciliteter samt børnehave mv.. Boligen er opført i 1980 med carport, nye vinduer samt have med terrasse med solkroge. Indretning.: Entre med klinker, køkken med alt i hårde hvidevarer, rummelig stue med trægulv og brændeovn, 3 soveværelser, badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
 
SOLGT

Landejendom Solgt

Skovlundvej 13, 8541 Skødstrup

Stuehus, skov, lejlighed samt flot udhus, tæt til Århus C! Ejendommen, der består af et fritliggende stuehus på 240 kvm., er beliggende på en 27323 m² stor grund, tæt til alt. Ejendommen er opført i 11897 og væsentlig ombygget for nylig. Her er en ekstra bolig som kan udlejes samt udhus. Ejendommen opvarmes med jordvarme- og solcelleanlæg.
 
SOLGT

Villa Solgt

Hørhaven 44, 8920 Randers NV

Hermed udbydes velindrettet villa i Vestbyen med kort afstand til skole, indkøb, sportsfaciliteter samt børnehave mv.. Indretning: entré, rummelig stue med brændeovn og udg. til haven og overdækket terrasse. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme, soveværelse med faste skabe, 3 børneværelser, nyere køkken med spiseplads og bryggers med vaskemaskine.
 
SOLGT

Rækkehus Solgt

Infanterivej 44A, 8930 Randers NØ

Rækkehus med 65 kvm. underetage samt terrasse/have Totalrenoveret rækkehus med køkken/alrum, stue samt 3 soveværelser samt underetage med ekstra bad. Boligen er indrettet som følgende.: Entre, bryggers, badeværelse med bruseniché, køkken med udgang til have/terrasse. Stue samt kontor/værelse med nedgang til underetage. 1. salen er indrettet med 2 værelser.
 
SOLGT

Villa Solgt

Gl. Stationsvej 4, 8970 Havndal

Hermed udbydes velindrettet villa i mindre landsby Indflytningsklar villa med mindre regulær have og flere terrasser med solkroge. Indretning.: Entre, køkken med alt i hårde hvidevarer, rummelig stue samt værelse. 1. salen er indrettet med soveværelse med skabe, toilet samt 2-3 værelser. Her er desuden god og tør kælder med flere rum samt bad. Boligen fremtræder velholdt.
 
SOLGT

Villa Solgt

Skovvadbrovej 3, 8920 Randers NV

INDFLYTNINGSKLAR VILLA, tæt til Randers, E45, Viborgvej, Hobrovej, indkøb mv.. Villaen fremtræder yderst velholdt med en super skøn have med mange solkroge og bede. Desuden kører der SKOLEBUS lige udenfor døren. Indretning.: Entre, funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer, spisestue, rummelig stue med brændeovn og udgang til fantastisk have og terrasse.
 
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Hildursvej 3, 2. th, 8920 Randers NV

FLOT ejerlejlighed med den helt rigtige placering! Fra stuen er der en flot udsigt og der er nem til E45, indkøb, skoler m.v.. I komplekset er der cykelrum, eget pulterrum, masser af P-plads, grønt fælles areal med legeplads. Boligen indeholder: Entré med god plads, nyere flot køkken. Stort soveværelse med faste skabe, pænt badeværelse med kar/brus.
 
SOLGT

Rækkehus Solgt

Bindeledet 2A, 8981 Spentrup

Rækkehus i Spentrup, tæt til Randers Nyt opført rækkehus på 101 kvm., carport, soveværelse samt 2 værelser samt egen terrasse/have.
 
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Sjællandsgade 19, 1. tv, 8900 Randers C

FLOT ejerlejlighed i et af byens flotteste kvarter Flot ejerlejlighed med gå afstand til Randers midtby, banegården, rutebilstation og parkområde. Lejligheden er beliggende i velfungerende ejerforening med dørtelefon, nyere vinduer, altaner samt tag.
 

Renoveret villa

Hadsundvej 421, 8983 Gjerlev J

Boligareal:
153 m2
Grundareal:
4.407 m2
Byggeår:
1932
Antal rum:
5
Indflytningsklar ejendom, beliggende i Hald, med kort afstand til Randers Ejendommen fremstår pæn med udhuse hvor der bl.a. er 4 hestebokse. Boligen er senest renoveret i 2017 og indeholder: Stort bryggers med skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Nyt badeværelse med bruseniche og gulvvarme, nyere køkken fra 2014 med alt i hårde hvidevarer, stor stue med brændeovn.
kr. 1.375.000
SOLGT

Ejerlejlighed Solgt

Sct. Peders Gade 42, st. 2, 8900 Randers C

FLOT ejerlejlighed i et af byens flotteste kvarter INDFLYTNINGSKLAR - Oplagt forældrekøb - SUPER central beliggenhed I det altid attraktive TRADIUM-område finder du denne indflytningsklar lejlighed. Her er du tæt til et væld af uddannelsesmuligheder indenfor ganske kort afstand, bl.a. TRADIUM, STATSSKOLEN, Randers Centralsygehus m.v..
 
SOLGT

Helårsgrund Solgt

Kælkebakken 13, 8870 Langå

BYG DIT DRØMMEHUS med UDSIGT! Prisen er incl. tilslutningsafgifter til el, vand og kloak.
 
SOLGT

Helårsgrund Solgt

Kælkebakken 11, 8870 Langå

BYG DIT DRØMMEHUS! Prisen er incl. tilslutningsafgifter til el, vand samt spildevand.
 
SOLGT

Villa Solgt

Grejsvang 12, 8970 Havndal

Hermed udbydes velindrettet villa, 300 m til Brugsen samt bus stop Indflytningsklar villa med garage samt regulær have med græs og bede. Indretning.: Rummelig éntre, køkken med alt i hårde hvidevarer, større stue med udgang til solrig terrasse og have, 4 gode soveværelser, nyere badeværelse med bruseniché.
 

Hermed udbydes velindrettet villa fra 2010

Klattrupgade 35, 8970 Havndal

Boligareal:
60 m2
Grundareal:
1.147 m2
Byggeår:
2010
Antal rum:
3
Indflytningsklar villa med carport, varmepumpe samt regulær have og terrasse Indretning.: Rummelig køkken åbent til stue med brændeovn samt udgang til solrig terrasse, 2 gode soveværelser, badeværelse med bruseniché. Ejendommen er udlejet tidsubegrænset.
kr. 725.000
SOLGT

FLOT ejerlejlighed i et af byens flotteste kvarter

Rindsvej 38, 2. mf, 8920 Randers NV

Boligareal:
53 m2
Byggeår:
1972
Antal rum:
2
NDFLYTNINGSKLAR - SUPER central beliggenhed med nem adgang til E45 Her er du tæt til et væld af uddannelsesmuligheder indenfor ganske kort afstand, bl.a. TRADIUM, STATSSKOLEN, Randers Centralsygehus m.v.. Samtidig er der kun en kort gå- eller cykeltur til Randers Midtby med mange hyggelige caféer og indkøb.
 
  53 Fundne søgeresultater.Per side
  Style Selector
  Select the layout
  Choose the theme
  Preset colors
  No Preset
  Select the pattern